tiistai 27. syyskuuta 2011

Homecoming week

Förra veckan var det då homecoming. Vi hade massor med extra program och varje dag skulle vi klä oss på ett visst sätt. Det hela slutade sedan med Homecoming dance på lördagen. Temat för homecoming det här året var circus spectacular.

Måndag 19 september
På morgonen hade vi en homecoming assembly. Vi samlades alla i vår jumppasal och vi fick se vem som hade blivit röstade till homecoming court, vilka som hade blivit röstade till kandidater för homecoming king och queen.


På måndagen var det tie dye day så vi klädde då oss i något som var tie dyed. Jag gjorde faktiskt min egna skjorta dagen innan. på kvällen hade vi sedan en homecoming parade down town. Jag fick vara med i paraden för cheerleaders var med. dessutom var många av skolans klubbar också med.

Tisdag 20 september

På tisdagen var det twinday


Onsdag 21 september

Det var circus theme day
Jag föreställde en mime. Det vita som synsi i bilden i träden är vessa papper. Det är en tradition att man under homecoming veckan gör tp ing. Cheerleadersina gör TPing åt alla fotbolls spelare. och det görs under natten.

Torsdag 22 september
Vi klädde oss i årets homecoming t-skjortor.

Fredag 23 september

Vi hade en assembly igen på morgonen den hr gången fick vi veta vem som blev homecoming king, queen, prince och princess.
På kvällen hade vi sedan homecoming fotbolls spel. Spelet var lite speciellt pga av homecoming och under half time sköt dom raketer.

Lördag 24 september
HOMECOMING DANCE!!!! Jag gick då med en grupp. Vi for först till en park nära oss och tog gruppbilder. Sedan körde vi till Ankeny en stad nära oss där vi åt middag i Olive garden (deras mat är bara såå god!). Allt som allt var vi 18 pers. Efter middagen körde vi tillbaka till Ames och for till själva dancen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti