tiistai 4. lokakuuta 2011

På veckoslutet var vi till Omaha i Nebraska, staten till vänster om oss. Vi körde dit på fredag kväll, det tog bara ca 2-3 timmar så det var inte så farligt. vi sov då över i ett hotel och på lördag for vi sen till Omaha zoo. Det var riktigt trevligt, soligt och skönt. På morgonen var det ganska kyligt, men sen på dagen var det varmare. Hit är det ännu såpass varmt att man kan gå ute i bara huppare.
På söndagen körde vi sedan hem och på eftermiddagen tog vi family pitcures. Det var samma fotograf som tog mina senior pictures, en familje bekant. Med i bilderna var förutom Jason, Terri, Matt och jag också deras andra barn, Matts två söner och Terris 3 döttrar och son. Alla pojkarna hade likadana skjortor och alla flickor likanada.
Igår på måndagen hade jag inte skola för lärarna hade nånslags workshop day. Och det var så skönt att bara vara hemma. Jag gjorde inget smart och jag tittade typ hela första season av Grey's Anatomy. Jag har aldrig förr tittat på serien fast det har kommit hemma i Finland, men nu har Jason fått mig helt hooked up på den serien.
Idag var det då bara en helt vanlig skoldag.

Det känns så konstigt för förra veckan var det typ 15 grader varmt men nu är temperaturen uppe i 20-25 grader igen. Det är så olikt från Finlad var det har varit typ samma temperatur många veckor, hit ändras det jättemycket såhät på hösten, på natten kan det vara nästan 0 grader celsius, men på dagarna är det ännu varmt. Men jag är bara glad ja hoppas att det inte skulle bli vinter alls, men det kommer tyvärr nog att bli kallt det kan bli ner till -30 celcuis så ganska likadant som i Finland. Men jag är jätteglad att hösten här är varm.

Men nu är det snart dags att för mig att gå och sova

<3 : Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti