maanantai 12. syyskuuta 2011

Bahamaaas part 1

Det har nu gått en stund sedan jag senast skrev. Jag tänker börja att berätta vad som har hänt dag till dag från andra september till och med idag. Fredagen andra september var en ganska speciell dag för mig. Jag fick nämligen för första gången vara med resten av cheerleading teamet och cheera på vårt fotbollslag då de spelade. 
Det var aldeles otroligt awesome!!!

3.9.2011-Lördag

Jag var tvungen stiga upp redan kvart före 3 på natten efter att ha sovit i bara ca 2 timmar. Fotbolls spelet förra kvällen slutade ganska sent och adrenalinet bara pumppade i mig för jag var så glad över att fått cheera,  så jag somnade ganska sent. Dessutom var ett alldeles otoligt åskväder så jag kunde ju inte motstå frästelsen att titta på blixtarna i stället för att sova. Orsaken till att jag var tvungen att stiga upp så tidigt var att vi skulle fara till Florida och sedan på en kryssning till Bahamas.

Ca 3.30 startadde vi vår resa. Vi körde först till Des Moines, Iowas huvudstad, varifrån vårt flyg for. Vi flög via Atlanta, där vi hade en fyra timmars lay over, till Orlado i Florida.  
När vi kom till Orlando for vi först till vårt hotell och sedan körde vi till Cocoa Beach . Vågorna där var helt super najs, Jason och jag spendera säkert flera timmar i vattnet och Jason hade så roligt att jag bokstavligen fick dra honom ur vattnet för han vägrade fara .4.9.2011 Söndag
På söndagen började vår kryssning. Vi fick gå ombord på båten ca 11 och halv 6 började sedan själva kryssningen. Vår hytt var helt mega super cool, vi hade två dubbelsängar och egen balkong!!!! Och själva båten var någo helt annat än sverige båtarna. På båten fanns det vattenrutchbanor, en pool, hot tubes, minigolbana, punttis, löpbana, minigolf bana, restauranger, butiker, casino, bar och massor massor mer.  Och en av de bästa sakerna var säkert maten, för all mat var gratis, eller inte nu gratis, men det hörde till priset. Och efterrätterna var såååå goda och det fanns så mycket att väja från.
5.9.2011 - Måndag

På måndag morgon kom vi till Freeport. vi for i land och åkte till en strand och market place.


Fortsättning följer, den här vägrar ladda upp mina bilder så jag fösöker senare posta mera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti