keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Senior picturessss!

Idag hade jag mina senior pitures tagna. Här i Usa är det vanligt att man sista året i High school tar senior pictures. Så man går då riktigt till en fotograf som tar biler åt en som man sen typ skickar till släktingar och sånt. Min fotograf är en famljebekant och hon var jätte trevlig. Vi for först till down town här i Ames och tog många många bilder. Vi tog bilder mot fina brickwalls och dörrar och andra snygga brakgrunder. Vi for också till Bendshell en park i down town och tog några bilder med träd och sånt i bakgrunden. Det känndes sååå konstigt att bli fotograferad för oftast är det alltid jag som tar bilder av andra. Det var kunnon photoshoot, jag poserade säkert i några timmar och hade några olika outfittar.

Sen  körde vi hem till fotografen där hon har sin studio, och på vägen dit tog vi några bilder i ett majsfält. Sen hos henne tog vi några inomhusbilder och bilder i min cheer uniform.

Jag hoppas att ens några av bilderna blev bra för jag hade en bad hair day.

I dag har det varit jättekallt, och när vi var ute och tog bilder frös jag, det var typ bara 63F (+17 C) . Det låter inte så kallt, men på måndagen var det ännu 93F( 34C) så temperaturen har ändrat jättesnabbt. Och nu när solen har gått ner så har  temperaturen  gått ännu mera ner typ. Till natten har man faktiskt lovat 33F ( typ en halv grad celsius). Men här i Iowa kan vädret och i synnerhet temperaturen ändra jättesnabbt. Hittils har det nu varit shorts och toppi väder, sådär mellan 25-35 C, och nu helt plötsligt är det typ 15-20C. Men Matt sa just idag att det såhar på höste ädrar temperaturen jättemycke och vi kan gå från 35 grader till 0 grader, han har också sagt att Iowa i allmänhet går från ena
extrema temperaturen till andra, på sommaren kan det  vara +40C och med humidityn känns det som + 50 och sen på vintern sjunker temperaturen till tom under -20C.

Men nu är det sängdags

Puss och Hej!!!

<3: Maria

1 kommentti: