keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Thanksgiving!

Förra torsdagen var det då Thankgiving och vi var lediga från skolan torsdag och fredag. Viade då Thanksgiving dinner hemma hos oss på torsdagen och vi var nästa 15 stycken. Vi åt då följande saker:

KALKON! med stuffing
Före bilden: ser kind of gross ut

Efter bilden: I grillen

MASHED POTATOES w/ gravey¨
Sweet potatoes (övre byttan) smaka lite som morötter, det där vita där på är marshmallows. I den nedre byttan har vi green bean casarole.


okej här syns då semlor i bakgrunden (dom har int ännu vari i ugnen), och sen har vi majs, och turkey filling och äppelpaj


apple pie och pumpkin pie (som terri's mamma hade gjort (hennes föraldrar har btw en ppmkin farm)

sen åt vi också deviled eggs och snicker salad (gjort på äpplen och snickers och grädde och vanilj sås nam!)

Så på torsdagen så gick basicly hela förmiddagen till kockande och sedan fyra tiden börja då alla komma. Terri's två döttrar kom och den enas flicckvän, och terris son och hans kihlattu, sen var det då Matts två pojkar, och sen var det då terris föraldrar,  och sen förstås Matt, Terri, jason och jag. vi måste sätta up två extra bord  i vardagsrummet så att vi alla rymdes. Sen efter att vi ätit tittade vi på foton och spelade spel.

Sen på fredagen, eller det började redan 10 på torsda kvällen, så var det black friday = MEGA REA. Det var då lite som galna dagarna på stocka fast i alla butiker. Så dom flesta butikerna hade då varit fast för det var helg dag, men sen 10 på kvällen eller klockan 12 så öppna dom och dom hade massor med super erbjudanden. Best buy (lite som on off) hade då typ datorer och tv n för hlt jätte billigt, men dom hade typ bara 6 stycken per butik. så vissa människor köade i timmar utanför butiken för att vara bland dom första och komma in i butiken. Wal-mart som då e uppe 24/7 hade då saker som man inte kunde börja köpa innan10 eller 12 och vi for då dit typ 9 tiden och där fanns massor med folk som typ stod med hande på nån sak så när klockan sen blev 10 elle 12 så kunde dom då genast fo dom.

På lördag kväll spela vi sen Wii med hela familjen. Och jag som alltid tänkt att playstation och wii och sånt är trams och att man istället kan göra något påriktigt tyckte att det var superroligt! och sen spela ja lite wii fit, och det är nog konstigt hur mycket roligare det är att göra magmukler och sånt när man får poäng och high scores och sånt.

På söndagen hade vi då en andra thanksgiving dinne och den här gången kom då Aaron (terris son) och hans kommande fru och hennes föraldrar och syster till oss.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti