maanantai 7. marraskuuta 2011

Fortsättning på gårdagens bloggande. På söndagen kom vi sen hem från Mall of America, det tog ca 3 timmar och köra så vi hade typ hela dagen kvar för vi starta ganska tidigt. På söndagen efter att vi kommit hem for vi då till Terris föräldrars farm, som ligger ganska nära ossVi for dit basicly för att hämta pumpor att fixa för halloween var nästa dagen.

Jag måste ju buckle up mina pumpkins på vägen hem xD


pumpkin carving


ja ser helt galen ut!!! Men de e super roligt!!!
Pose med pumppa one!Pumppa one och pumppa two!!!


Vi satt sen pumporna ute på vår trappa

Förra måndagen var det då HALLOWEEN!!!! Jag for faktiskt och trick or treata fastän man Terris dagbarn med oss så jag såg inte så dum ut när jag for upp till folks dörrar. Trick or treating började klockan 5.30 och höll på ända till 7.30. Folk tände sina porch lights om dom ville att man kom och trick or treata och om porch lights inte var tända så visste man att det inte är någon hemma eller att dom inte vill att man kommer och ringer på. Vi höll då på i nästan 2 timmar och jag fick sååå mycket godis, nästan 4 pounds (som då e nästan 2 kilo)


min halloween costume!

All my candyyy!!!


Biscuit i hennes halloween skjorta, hon digga inte helt att ha skjorta på sig, hon frös till och trodde typ att hon inte kunde röra på sig, men nog e hon ju sööööt :)

På fredagen for jag sedan med Sydni, hennes pojkvän och hans lille syster till Gilbert high school, som ligger ganska nära Ames, och såg på deras musical, dom spela ByeBye Birdie (hade aldrig hört om den före dehär) och det var helt roligt. Jag blev super inspirerad att try out för vår skolan vinter musical, det skulle ju som typ vara såååå coolt att vara med i en high school musical!!!
På lördag morgon for vi till en gravgård och för att ta bilder av random människors gravar, joo ja låter som nån creeper, men det var för ett skol arbete. Vi ska nämligen i hissan göra ett project om människor som var med i civil war och vi skulle då gå till en gravgård och ta bilder av människors gravar som varit i civil war och sedan ska vi göra research om dom människorna. Men jag kände mig nog lite dum när jag sprang runt gravgården me kamera i handen.På söndagen fick jag en överrasknings present av Matt o Terri, Jason fick ett nytt video spel (igen, de e sjukt hu många spel han har o ändå vill han ha nya), så I guess de e vaffö ja också fick en present.
JULSOCKOR!!! dom e så mjuka o sköna!!

De e ju lite tidigt att börja med julsaker, men t.ex walmart spelar ren julsånger och nu när halloween är förbi så har dom fyllt alla hyllor med julsaker istället, och dom har öppna en julavdelning med plastgranar och grejjer.
Jag tror att det här var allt för den här gången, nu måste ja göra min hissa läxa för i morgon, av nån orsak är jag inte sådar super excited

<3: Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti