maanantai 24. lokakuuta 2011

October

det har nu gått e´n stund sen jag skrev senast. Två veckor sedan på lördagen hade jag några kompisar hem till oss. Vi gjorde puppy chow, det är en skags godis där man blandar chex mex, choclad, penut butter och powder sugar. Det var delicious! Sedan kolla vi också på en leffa. På söndagen for vi sedan till Boone och åkte med ett gammaldags tåg!


Förra veckoslutet var vi bara hemma för vi var alla lite sjuka.

På fredagen var det sista fotball spelet före play off spelena och det var senior night. Så före spelet så announca dom oss senior cheeleaders och vi gick tillsammans med våra föräldrar ner på spåret och sedan under spelet mellan 1 och 2 quarter av spelet kom mammorna ner och gjorde en cheer med oss och sedan mellan 3 och 4 quarter så kom papporna ner och cheera med oss. Sedan fick vi alla seniors vara flyers och vi fick alla flyga till en prep.

På lördagen for Matt, Terri och jag till Living History farms. Det är liksom en plats som är byggd som en gammaldags stad liksom från 1875-1900.

Igår var det sedan bara en vanlig söndag, vi städade och sånt. Idag hade jag ingen skola för lärarna hade nånslags workshop dag. Jag var hos frissan och sedan med Sydni och letade efter halloween costumes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti